Buxy diensten
dynamische websites

Dynamische websites

Een website is geen brochure op internet, maar 'levende' media dat mogelijkheden biedt om direct met bezoekers in contact te treden. Het is daarom van belang om een website regelmatig van nieuwe inhoud te voorzien om de bezoekers te interesseren. Het dynamische zit in automatisch gegenereerde inhoud, gehaald uit een database of van andere websites. Want waarom herhaaldelijk iets handmatig bijwerken als de webserver dat ook kan? Die slaapt immers nooit en werkt altijd...

Buxolutions ontwerpt en ontwikkelt voor het web. Daarbij zoeken wij altijd naar de optimale balans tussen creativiteit en functionaliteit. Creatief gezien houden wij van sprekende designs voorzien van duidelijke menu structuren. Gebruiksvriendelijke websites die veel zeggen, maar niet schreeuwen. Functioneel gezien komen zaken als snelheid en zoekmachine optimalisatie om de hoek kijken. Hiervoor gebruiken wij graag nieuwe technieken.

webapplicaties

Webapplicaties

Een webapplicatie is software die middels het intra- of internet aan de gebruiker wordt aangeboden. Met behulp van toegangscontrole kan worden bepaald welke gebruikers toegang hebben en wat hun rechten zijn binnen de webapplicatie. Het gebruik van webapplicaties is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Dat is niet verwonderlijk wanneer men kijkt naar de voordelen van een webapplicatie ten opzichte van traditionele, geïnstalleerde software.

Bij Buxolutions hebben we jarenlange ervaring met webapplicaties bouwen en onderhouden. De reeks applicaties waaraan wij gewerkt hebben, loopt uiteen van een landelijk gebruikt onroerend goed taxatie systeem tot een van de grootste (computer)electronica webwinkels van Nederland.

webwinkel toepassingen

Webwinkel toepassingen

Webwinkels zijn al vanaf de eerste dag van het internet populair. Ondertussen is e-commerce uitgegroeid tot een manier om in een markt positie te vestigen. Voor organisaties die al in de markt aanwezig zijn is het een goedkopere en efficiëntere distributie voor producten en diensten. Deze trend is ook zichtbaar onder particulieren die hobbymatig of als ondernemer een eigen webwinkel beginnen.

Door het groeien van het internet is de manier om een online winkel draaiend te houden veranderd. Er moet gezorgd worden dat het winkelend publiek de winkel weet te vinden. En belangrijker nog, dat ze er wat kopen. Buxolutions is op dit gebied specialist en maakt van uw bezoekers bestellende klanten. Wij werken momenteel aan de ontwikkeling van een webwinkel verhuur systeem, Xeego genaamd. Hiermee kan snel en gemakkelijk een webwinkel worden gestart. Veel aandacht gaat daarbij naar de achterkant van de webwinkel, omdat de beheerder daar de meeste tijd bezig is.

enquetesystemen

Enquête systemen

Een enquête is een gestandaardiseerde vorm van interviewen. Er zijn van tevoren vragen geformuleerd welke in vaste volgorde worden afgenomen. Omdat het vaak meerkeuzevragen zijn, is een enquête alleen goed geschikt om meningen te peilen en feiten te verzamelen.

De afgelopen jaren heeft Buxolutions verschillende online enquêtes verzorgd. Daarbij is de technische uitwerking ontwikkeld in samenwerking met de klant. Middels een eigen inlog kunnen klanten de verzamelde data inzien en exporteren. Zo kunnen de conclusies over het onderzoek worden getrokken en kan de rapportage worden voorzien van verhelderende beelden.

consultancy

Consultancy

Advies van professionals. Dat is wat mensen zoeken als ze om raad vragen. Buxolutions adviseert over allerlei aspecten die met internet te maken hebben. Zo helpen wij bedrijven met het beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google en Yahoo (SEO). Wij besteden veel zorg aan het optimaliseren van website inhoud en usability. Verder adviseren wij bij conversie optimalisatie, gericht op webwinkels. Van bezoekers klanten maken, dat is ons doel. Hierbij maken wij gebruik van klantgedrag dat de webserver voor ons verzamelt.

Ook kan Buxolutions de registratie van domeinnamen en het hosten van websites verzorgen. Hiervoor maken wij gebruik van een vaste partner, gespecialiseerd in webhosting. Tevens bieden wij ondersteuning bij de ingebruikname van webruimte en emailadressen.

home  |  diensten  |  werkwijze  |  portfolio  |  contact
Copyright © 2024  ·  Buxolutions