Van Clamsfield Int.

De site van Van Clamsfield International herbergt een grote hoeveelheid informatie betreffende fiscaal, juridisch en accountancy. Het bedrijf opereert internationaal en heeft kennis van vele aspecten van bedrijfsvoering.

De website is voorzien van een CMS. Hiermee heeft de klant de mogelijkheid om alles, inclusief (sub)menu's, naar wens aan te passen en uit te breiden.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP MySQL
Van Clamsfield International

Limburg Preuve Festival

Met het Limburg Preuve Festival wil de organisatie puur en eerlijk eten onder de aandacht brengen. De plaats waar het festival zich afspeelt, Landgoed Vaeshartelt, wordt immers een plek waar straks puur en eerlijk eten groeit.

De nieuwe website, inclusief een op maat gemaakt CMS, hebben wij ontwikkeld in opdracht van dE VORMGEVERIJ en in samenwerking met Shapeshift Media.
Laatstgenoemde ontwierp de layout.

XHTML CSS JS PHP AJAX MySQL
Limburg Preuve Festival

Exclusieve Visitekaartjes

Exclusieve Visitekaartjes is een jonge onderneming die de passie voor de oude ambachtelijke druktechniek weer onder de aandacht willen brengen. Via hun online dienst bieden zij de mogelijkheid tot het ambachtelijk laten drukken van je eigen exclusieve visitekaartjes.

De nieuwe website is volledig door Buxolutions ontwikkeld.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP AJAX MySQL
Exclusieve Visitekaartjes

de gasdokter.nl

de gasdokter.nl is gespecialiseerd in het meten van containergassen. De gasmeet deskundigen, samen met gasmeetapparatuur van de hoogste kwaliteit, rijden dagelijks het hele land door om op locatie bij de klant gasmetingen te verrichten. Ruime kennis en ervaring maken het verschil in deze branche.

De nieuwe website is volledig door Buxolutions ontwikkeld.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP
degasdokter.nl

Beauty salon La Perle

Gelegen in een mooie, rustige omgeving in het NH Hotel te Geldrop vindt u Beauty salon La Perle. Dit is een salon waar luxe en kwaliteit elkaar ontmoeten.
In de sfeervolle salon staan professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. De salon biedt diverse massages, gezichtsbehandelingen en pakkingen.

De eigenaresse wilde een rustige maar sprankelende website. Wij bouwden die, samen met Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP
Beauty salon La Perle

Perspectief

Deze praktijk voor paranormale therapie en coaching behandelt cliënten middels universele levensenergie en kan daarmee het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Het zoeken naar en het behandelen van storingen en blokkades in het energiesysteem staan daarbij voorop.

Perspectief zocht een website die simpel, duidelijk en aansprekend was. Wij verzorgden de techniek, Shapeshift Media gaf vorm.

XHTML CSS JS PHP
Perspectief

Def Americans

Ze zijn de meest geboekte Johnny Cash tribute band van Nederland en ze representeren de legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed. Alsof The Man in Black er nog is...

Deze website ondersteunt de meest gangbare social media en is volledig door ons ontwikkeld. In samenwerking met de band is een CMS ontwikkeld zodat zij zelf de site up-to-date kunnen houden.

Layout & styling door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP MySQL
Def Americans

Landgoed Vaeshartelt

Landgoed Vaeshartelt is een schitterende historische buitenplaats, gelegen in het hart van de landgoederenzone aan de noordzijde van Maastricht. Het landgoed kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de 11e eeuw.

Deze website hebben wij ontwikkeld in opdracht van dE VORMGEVERIJ en in samenwerking met Shapeshift Media.
Laatstgenoemde ontwierp de layout.

XHTML CSS JS PHP
Vaeshartelt

Holstud

Holstud verzorgt in een hypermodern en EU-gecertificeerd hengstenstation de sperma-winning en -distributie voor hengstenhouders.

De techniek is volledig door ons ontwikkeld. In overleg met Holstud is gekozen voor een AJAX applicatie die de bezoeker de mogelijkheid biedt om per categorie snel een hengst te zoeken.
Om de site actueel te houden is een Hengsten Beheer Applicatie ontwikkeld voor de back-end.

Ontwerp en fotografie door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP AJAX MySQL
Holstud

B-Interested

B-Interested staat voor 20 jaar ervaring in hoogwaardige zakelijke en persoonlijke dienstverlening waarbij eigen wijsheid wordt gecombineerd met de contextuele visie.

Wij transformeerden in samenwerking met Shapeshift Media het design naar een werkzame website.

Grafische vormgeving door SPIELEREI.

XHTML CSS
B-Interested

Shapeshift Media

Een ontwerpbureau uit Eindhoven dat unieke audiovisuele producties maakt, effectieve online oplossingen biedt en gedrukte media de juiste uitstraling geeft.

Zij weten de zintuigen te prikkelen waarbij zien synoniem is voor kijken en horen voor luisteren. Hun vakkennis en werkwijze zorgt ervoor dat ze ieder idee tot succesvol project transformeren.

Buxolutions voorzag hun website van techniek.

XHTML CSS JS PHP
Shapeshift Media

MOOV'it

MOOV'it, het nieuwste modelabel, is een goede combinatie tussen sport en mode geïnspireerd op de laatste street en dance fashion. Voor een comfortabel en fashionable verantwoord gevoel. Of dat nu is tijdens dansles, op de sportschool of een avond uit. MOOV'it heeft de hipste modellen, de mooiste materialen en de vetste kleuren.

De website is technisch volledig door Buxolutions ontwikkeld.

Grafische wijzigingen door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP
MOOV�it

de brandwacht.nl

de brandwacht.nl is een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in veiligheid. Ze staan garant voor zekerheid bij al uw werkzaamheden of evenementen door heel Nederland.

De nieuwe website is volledig door Buxolutions ontwikkeld. Het bestaande logo is behouden maar in een nieuw jasje gegoten. Een nieuwe frisse en strakke uitstraling is het resultaat.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP
debrandwacht.nl

4Launch

4Launch is ruim 7 jaar actief als webwinkel in (computer)electronica. Ze hebben een volledig geautomatiseerde werkwijze en een zeer efficiënte afhandeling. Er worden meer dan 100.000 bestellingen per jaar verwerkt voor tienduizenden klanten in Nederland en andere landen.

Wij zijn door 4Launch ingehuurd voor technische werkzaamheden aan het webwinkel gedeelte.

PHP MySQL
4Launch

invoisys

invoisys is een factuur volgsysteem. Zodra een factuur is ingevoerd, houdt invoisys alles bij zoals de vervaldatum, het totaalbedrag en de BTW. Behalve facturen kent invoisys ook offertes.

Tevens bevat invoisys ook CRM, waar makkelijk is te zien welke klant wat omzet, hoe vaak de klant te laat betaald heeft en meer handige wetenswaardigheden.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS JSON PHP MySQL
invoisys

Dupont Champagne

Dupont Champagne is gespecialiseerd in het aanbieden van uitsluitend 100% Grand Cru Champagne, direkt van producent naar consument. De persoonlijke connectie met de champagneboer maakt de producten van deze site uniek. Het is een besloten website!

Deze webwinkel is begin 2009 gemaakt om ervaring op te doen met webwinkel technieken.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS PHP MySQL
Dupont Champagne

Marktplaats Firefox Add-on

Deze Firefox Add-on maakt het zoeken op Marktplaats mogelijk vanuit de Firefox zoekbalk, rechts naast de locatiebalk.

In de NL versie van Firefox zit standaard al een Marktplaats zoekmachine.

XML
Marktplaats Firefox Add-on

Online enquête systeem

Verschillende online enquêtes zijn de afgelopen jaren door Buxolutions verzorgd. Van een klein onderzoek voor webwinkels tot een massaal jeugd onderzoek voor een gemeente. De ondervraagde kan ieder moment terug in de vragen of stoppen om later door te gaan.

De admin van de online enquête kan direct alle ingevulde gegevens raadplegen en weergeven in grafieken of staafdiagrammen. Zo kan de rapportage worden voorzien van heldere beelden.

XHTML CSS JS PHP MySQL
Online enquete systeem

No Bias

No Bias zet een inspirerende online omgeving neer en focust zich op een eigenzinnig en stads publiek tussen de 20-35 jaar. Je kunt hier winkelen, praten, nieuwtjes lezen of gewoon wat rondhangen. No Bias verkoopt mode en design dat is geproduceerd door jonge ontwerpers en merken, evenals meer gevestigde labels.

Buxolutions heeft de server migratie verzorgd en verschillende aanpassingen gedaan.

PHP MySQL
No Bias

Xeego

Een nieuwe naam voor moderne webwinkels.

Wij werken momenteel aan de ontwikkeling van een webwinkel verhuur systeem, Xeego genaamd. Hiermee kan snel en gemakkelijk een webwinkel worden gestart. Veel aandacht gaat daarbij naar de achterkant van de webwinkel, omdat de beheerder daar de meeste tijd bezig is.

De pilot die My Petstore draaide is in oktober 2011 beëindigd..

XHTML CSS JS JSON PHP MySQL
Xeego

My Petstore

My Petstore heeft van augustus 2010 tot en met oktober 2011 een pilot voor ons webwinkel verhuur systeem Xeego gedraaid.

Hierdoor hebben we kunnen bekijken welke functionaliteiten in het systeem moet zitten. Het systeem is momenteel nog steeds in ontwikkeling.

Volgens verwachting komt het eind 2012 online.

Grafische vormgeving door Shapeshift Media.

XHTML CSS JS JSON PHP MySQL
My Petstore

POP kapper

POP kapper is een weerbarstige haarzaak die geheel en altijd haar eigen pad volgt. POP is er voor karakterbollen en kittige koppen. En ook voor ferme krullen en sluike struiken. Bij POP spreek je over haar-professoren die goed naar jou kijken. En jou verwennen, en naar jou luisteren.

De vorige website is technisch volledig door Buxolutions ontwikkeld.

Grafische vormgeving door SPIELEREI.

XHTML CSS JS PHP
POP kapper
Buxy portfolio
home  |  diensten  |  werkwijze  |  portfolio  |  contact
Copyright © 2024  ·  Buxolutions