Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van websites en webapplicaties hebben wij een werkwijze ontwikkeld die zorg draagt voor een eindresultaat dat feilloos aansluit op de behoeften van de klant. Het traject dat wij doorlopen, is hiernaast te zien.

Wij luisteren en brainstormen

Bij het eerste gesprek maken wij kennis met de klant. In dit stadium denken wij al mee om achter een goede internetstrategie te komen. Online succesvol begint bij een goed concept. Uitgedacht en passend.

Bij dit concept bekijken wij met de klant wat de mogelijkheden zijn om het maximale uit internet te halen. Een functioneel en technisch plan zorgt dat we altijd de juiste koers varen.

Wij structureren

Op basis van de informatie die is verzameld maken wij een prijsberekening. Ook maken wij een planning, waarin wij aangeven wanneer bepaalde mijlpalen in de ontwikkeling bereikt kunnen worden. Eenmaal akkoord met de offerte, beginnen wij met de ontwikkeling van de website of webapplicatie.

Wij ontwikkelen

Tijdens de ontwikkeling van de website of webapplicatie, worden regelmatig updates over de stand van zaken door ons uitgegeven. Wij leggen dan niet uit wat een PHP object precies doet of hoe een database koppeling werkt, maar vertellen duidelijk waar we in het traject zitten.

Wanneer het nodig is, richten wij een beveiligde ruimte op onze webserver in waar de vorderingen van het ontwikkelingsproces zijn te volgen en te testen. Dit zorgt ervoor dat er tijdens het hele proces de mogelijkheid voor feedback is. Ook voorkomt dit verrassingen bij het eindresultaat.

Wij realiseren uitstraling

Na afronding van het ontwikkeltraject wordt de website of webapplicatie gedurende een overeengekomen periode getest. In deze periode is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Na goedkeuring van het eindresultaat door de klant vindt oplevering van het project plaats.

Nadat het project is opgeleverd, blijft Buxolutions het aanspreekpunt. Over kleine wijzigingen na oplevering doen wij niet moeilijk. Updates en software fouten worden standaard door ons doorgevoerd. Wij vinden dat dat bij de klantenservice hoort!

Buxy werkwijze
home  |  diensten  |  werkwijze  |  portfolio  |  contact
Copyright © 2024  ·  Buxolutions